El Centre de Teràpia Infantil Ninaia neix amb l’objectiu d’atendre als nens i nenes d’entre 0 i 14 anys que presenten alguna dificultat en el seu desenvolupament. En alguns casos també atenem a infants més grans i joves. Per fer-ho treballem des de la Teràpia Ocupacional, utilitzant l’enfoc de la teoria de la Integració Sensorial, realitzant valoracions i intervencions terapèutiques específiques.

La nostra finalitat és capacitar, promoure i potenciar les habilitats de cada infant, per tal de que el seu desenvolupament sigui el més òptim possible, i amb l’objectiu d’aconseguir el nivell màxim d’autonomia en les activitats de la vida diària.

També oferim cursos de Massatge Infantil per a pares, mares i/o cuidadors.
Cristina Pérez Corbella és Terapeuta Ocupacional per la Universitat Autònoma de Barcelona i està especialitzada en Pediatria. Té formació en Integració Sensorial i està certificada en el test SIPT (Sensory Integration and Praxis Test), per la Universitat del sud de Califòrnia - WPS (Western Psychological Services). És Educadora de Massatge Infantil per AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil). Ha treballat en diferents centres educatius i terapèutics dins de l’àmbit de la rehabilitació pediàtrica durant anys. Actualment és la responsable i terapeuta del Centre de Teràpia Infantil Ninaia.

Passatge del Notari Herràn, 11 · 08208 Sabadell (Barcelona) · Tel. 937 162 438 Email: info@ninaia.com